MxLife

Welkom op MxLife!

Na veel bloed, zweet en hier en daar ook wel wat traantjes is de webshop eindelijk online. Met meer dan 20.000 onderdelen, Motocross kleding en lifestyle producten mogen wij ons voegen bij de grote Motocross webshops van Nederland. Met de goede prijzen, snelle levertijden, hoge kwaliteit én de een vernieuwde website zetten wij ons zelf op #1.

De naam MxLife zegt jullie misschien niet zoveel maar ondanks de momenteel nog niet zo een grote naamsbekendheid zijn we wel al vele jaren actief in de motorsport. Het team van MxLife bestaat uit mensen die niets anders in hun hoofd hebben als Motocross. Ze worden ermee wakker, gaan ermee naar bed en mocht er nog tijd over zijn dan crossen ze zelf ook nog eens elk weekend. Door onze vele jaren ervaring in de Motocross kan u altijd bij ons terecht voor tips en tricks maar ook om het gewoon even lekker over de prachtige sport te hebben. Ook voor de wat geavanceerdere vragen over bijvoorbeeld een motorblok revisie kan u altijd bij ons terecht.

Mochten er nog opmerkingen of ideeën zijn voor de website dan horen wij het graag! Naast ons wekelijks veranderende product assortiment proberen wij ook elke week nieuwe blogs te plaatsen over wat er speelt in het Motocross wereldje.

Veel plezier op onze website en hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Het MxLife Team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *