Routerneren en Ruilen

De klant is koning bij MxLife! Daarom kan je tot 30 dagen na de bestelling van het product zonder opgaaf van reden in originele en ongeopende verpakking retourneren. Zodra wij het product weer binnen hebben, en het voldoet aan onze eisen, storten wij binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op jouw rekening zodat je vliegensvlug weer een nieuwe bestelling kan plaatsen. De routerkosten zijn voor je eigen rekening en deze worden dan ook niet vergoed.

Hoe werkt retourneren?

Het retourneer proces hebben wij zo simpel nodig gehouden. Geen lange formulieren en/of moeilijke stappen. Hieronder staan alle stappen en ook de voorwaarden om te retourneren.

  1. Stuur ons een email met het ordernummer en geef aan dat je het product wilt retourneren
  2. Binnen 3 werkdagen zorgen wij dat aan onze kant alles klaar staat om het product terug te nemen. Ook krijg je dan het adres van het magazijn.
  3. Stuur het pakket op naar het door ons aangegeven adres en met duidelijk het order nummer erop.
  4. Zodra het pakket bij ons binnen is en alles aan onze voorwaarden voldoet ontvang je binnen 3 werkdagen het geld terug.

Voorwaarden retourneren:

  • Gepersonaliseerde producten als stickersets worden niet geretourneerd
  • Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retournering in aanmerking.
  • U als klant dient het product zorgvuldig op een deugdelijke manier te verpakken zodat het geschikt is voor verzending.
  • De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant.