10% EXTRA KORTING MET CODE: 10KORTING

Honda

Home » Onderdelen per motor » Honda

Honda Onderdelen en Accessoires voor alle modellen en bouwjaren

Selecteer een model om gelijk alle passende onderdelen en accessoires te vinden. Opzoek naar crossmotor onderdelen van Honda? Wij hebben een groot assortiment en snelle levertijden.

Over het merk Honda


Overal waar mensen praten over geweldige crossmotor merken, moet je 'Honda' horen. Honda, met hoofdkantoor in Tokio, is een multinationaal bedrijf dat verschillende motoren en autos maakt. Zo hebben ze wegmotoren, enduro motoren, crossmotoren en zelfs bromfietsen.

Die bedenker van het merk Honda, Soichiro Honda leerde alles over twee wielen in de werkplaats van zijn familiebedrijf, een motorreparatie garage. Hij was een echte petrolhead, gefascineerd door machines en prestaties. Begin jaren dertig richtte hij een bedrijf op dat zuigerveren maakte voor het Toyota. Toch eisten de massale bombardementen van geallieerde troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog en een zware aardbeving in 1945 een zware tol. Honda herrees uit de as. Hij verkocht wat er nog van zijn bedrijf over was aan Toyota voor $ 450.000 en richtte de Honda Motor Company op die we nu kennen.

De eerste competitieve Honda Dirt Bike werd begin jaren 70 gelanceerd. Honda was altijd de meester van innovatie en ging nog vrij lang door in de viertakt tijdperk met een tweetakt crossmotor. Passie en volledige focus hebben de Honda-crossmotoren zien innoveren en daardoor zijn er vele kampioenschappen gewoon door Honda.

Overige informatie over Honda


  • Bedrijfsslogan: The Power of Dreams
  • Kleur: Rood

  • Aantal AMA-overwinningen (1999 tot 2020): 7

  • Parijs Dakar overwinningen (totaal): 6 overwinningen / 87 etappewinsten

  • Nieuwe crossmotoren beschikbaar viertakt (per cc): 50cc / 110cc / 125cc / 250cc / 450cc

  • Nieuwe crossmotor modellen beschikbaar tweetakt (per cc): geen tweetaktmotoren beschikbaar

  • Crossmotoren voor junioren beschikbaar: 4 tot 10-jarigen / 8 tot 12-jarigen / Junior motorcross

  • Elektrische crossmotormodellen in ontwikkeling (CR Electric)

Winkelwagen
Inloggen