10% EXTRA KORTING MET CODE: 10KORTING

KTM

Home » Onderdelen per motor » KTM

KTM Onderdelen en Accessoires voor alle modellen en bouwjaren

Selecteer een model om gelijk alle passende onderdelen en accessoires te vinden. Opzoek naar crossmotor onderdelen van KTM? Wij hebben een groot assortiment en snelle levertijden.

Over het merk KTM

KTM is een van de grote spelers in de productie van crossmotoren, quads, wegmotoren en enduro motoren. Het merk KTM loopt voorop in alles wat ze bedenken. Het bedrijf werd in 1954 in Oostenrijk opgericht. Het feit dat ze aantrekkelijke crossmotoren maken, is slechts een klein deel van hun geweldige motoren. KTM staat ook bekend om zijn innovatieve technologieën die het gebruikt bij de productie. Om deze reden hebben hun crossmotoren veel fans in de crossmotorgemeenschap aangetrokken.

KTM weet hoe het voelt om kampioenschappen te winnen

Winnen en kampioenschappen zijn de maatstaven van competitieve sport. Als je regelmatig wint, doe je iets goed. KTM heeft zijn motoren in elke tak van sport zien winnen, en dat zien hun klanten ook. Er was een periode waarin de betrouwbaarheid onder de loep werd genomen, maar in 1992 ondernam het bedrijf stappen om van 0 te beginnen. Het begin van het succes. Met significante veranderingen in de bestuurskamer en op de fabrieksvloer, heeft KTM zijn plaats op het wereldtoneel opnieuw uitgevonden.

Meer dan 200 kampioenschappen in de Motocross, Enduro en quad kampioenschappen

KTM heeft meer dan 200 kampioenschappen in meerdere disciplines op zijn naam staan. KTM heeft ook 18 opeenvolgende overwinningen op de Paris Dakar, met tweehonderdtweeëntwintig etappezeges. KTM heeft meer dan twee keer zoveel etappezeges als zijn naaste rivaal Yamaha. Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat betrouwbaarheid niet langer een probleem is.

Overige informatie over KTM


  • Bedrijfsslogan: Ready to Race

  • Primaire kleur: oranje

  • Aantal AMA-overwinningen (1999 tot 2020): 8

  • Parijs Dakar Overwinningen (totaal): 18 | (Opeenvolgend) 2001 tot 2019 / 222 etappewinsten

  • Beschikbare viertaktmotoren (per cc): 250cc / 350cc / 450cc / 500cc

  • Fietsen beschikbaar tweetakt (per cc): 50cc / 65cc / 85cc /125cc / 150cc / 250cc / 300c

  • Crossmotoren voor junioren beschikbaar: 4 tot 10-jarigen / 8 tot 12-jarigen / Junior motorcross

  • Elektrische crossmotormodellen: Two - KTM Freeride E elektrische crossmotor

Winkelwagen
Inloggen